Batur: "Ofspor için buradayız"

 Gelecek sezon Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Ofspor'da tüm planlar daha iyi ve kaliteli bir takım olma yolunda yapılıyor. Kulüp Başkanı Ercan Saral ve yönetim kurulununun onayıyla göreve getirilen Teknik Direktör İsmail Batur, Ofspor'un eski şaş

Batur: "Ofspor için buradayız"

 

Gelecek sezon Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Ofspor'da tüm planlar daha iyi ve kaliteli bir takım olma yolunda yapılıyor. Kulüp Başkanı Ercan Saral ve yönetim kurulununun onayıyla göreve getirilen Teknik Direktör İsmail Batur, Ofspor'un eski şaşalı günlerine döndürmek için buradayız diyerek, "Bu göreve severek geldim. Ofspor'un başarısı ve kalitesi ortadadır. Bizde kendi tecrübe ve bilgimizi sahaya yansıtarak Ofspor'u daha ilerilere götürmek istiyoruz" dedi.

 

Transfer konusuada değinen tecrübeli teknik adama Batur, takıma gerçek anlamda faydalı isimleri monte edeceklerini ifade ederek, "Ofspor'un forması gerçekten çok önemlidir. Bu formayı taşıyabilecek ve takıma faydalı olacak oyuncuları takıma katmayıo düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor