Batuhan'dan ŞİKE göndermesi

Trabzonspor'un yeni transferi Batuhan Karadeniz, Isparta Davraz kampında açıklamalarda bulundu Batuhan, "Türk futbolunun hali üzüntü veriyor. Yapılan bir şey var ki kulüpler ceza alıyor" diyerek eski kulübü Beşiktaş'a göndermede bulundu. Bordo mavili cami

Batuhan'dan ŞİKE  göndermesi
Trabzonspor'un yeni transferi Batuhan Karadeniz, Isparta Davraz kampında açıklamalarda bulundu
 
Batuhan, "Türk futbolunun hali üzüntü veriyor. Yapılan bir şey var ki kulüpler ceza alıyor" diyerek eski kulübü Beşiktaş'a göndermede bulundu.
 
Bordo mavili camiada bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Batuhan, "Yanlış bir karar vermediğimi gördüm. Trabzonspor'un büyük taraftarına gereken değeri vereceğiz" diye konuştu.
 
Türk futbolunnda son dönemde yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Batuhan Karadeniz, "Şu anda Türk futbolunun durumu üzüntü veriyor. Yapılan bir şeyler var ki ceza alıyorlar. Olmasa ceza almazlardı. Üzülüyoruz ama adaletin yerini bulmasına da sevinen arkadaşlar vardır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor