Batuhan'a af çıkıyor
Teknik direktör Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan Eskişehirspor'un golcüsü Batuhan Karadeniz yuvada kalacak.Genç futbolcu önceki gün twitter hesabından camiadan ve hocasından özür dilerken, kulüple yollarının ayrılmayacağı ö
Yayınlanma:
Teknik direktör Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan Eskişehirspor'un golcüsü Batuhan Karadeniz yuvada kalacak.
Genç futbolcu önceki gün twitter hesabından camiadan ve hocasından özür dilerken, kulüple yollarının ayrılmayacağı öğrenildi.
İsmi Trabzonspor ile anılan Batuhan için Yanal’ın henüz af kararı çıkarmamasına rağmen yönetimle yaptığı görüşmenin ardından birkaç gün içinde kararını açıklayacağı ifade edildi
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
