Batuhan: Olmaz hocam ben evliyim

Beşiktaş'ın uslanmaz genç yıldızı Batuhan Karadeniz, teknik direktör Samet Aybaba'yı sinirlendi. İşte Batuhan Karadeniz ile Samet Aybaba arasında yaşananlar.Beşiktaş'ın uslanmaz golcüsü Batuhan Karadeniz, teknik direktör Samet Aybaba'nın sabrını zorluyor.

Batuhan: Olmaz hocam ben evliyim

Beşiktaş'ın uslanmaz genç yıldızı Batuhan Karadeniz, teknik direktör Samet Aybaba'yı sinirlendi. İşte Batuhan Karadeniz ile Samet Aybaba arasında yaşananlar.

Beşiktaş'ın uslanmaz golcüsü Batuhan Karadeniz, teknik direktör Samet Aybaba'nın sabrını zorluyor...
 
Vzel yaşantısına dikkat etmeyen ve gece gezmelerinde sıkça görülen genç oyuncusunu dizginlemek isteyen Aybaba, Batuhan'a "Bundan sonra maçlardan 3 gün önce kampa girmeni istiyorum" dedi. Ancak Batuhan ise hocasının bu isteğine olumsuz yanıt verip, "Olmaz hocam, ben bekâr değilim, evliyim" dedi. Aybaba ise bu cevabı sonrası sinirlendiği Batuhan'a "Aferin oğlum. Peki, sen bu kafayla devam et" diyerek kinayeli konuştu.
Eskişehir'den, Beşiktaş'a kiralandığı ilk günlerde iyi çalışması nedeniyle övgü toplayan, ardından iki asist yaptığı Karabük maçında yıldızlaşan Batuhan, buna karşın son dönemde yine disiplinsiz davranışlarıyla gündeme gelmeye başladı. Milli aradan sonra çıkılan Elazığ maçının devre arasında oyundan alınan Batuhan, önceki gün de hocasının gazabına uğradı. Antrenmanda Batugol'ün uykusuz olduğunu gören Aybaba, genç oyuncunun o haliyle çalışmaya devam edemeyeceğini düşünüp idman bitmeden soyunma odasına gönderdi. Dolayısıyla antrenman sonrası penaltı çalışmasına da genç futbolcuyu dahil etmedi.
 
YÖNETİME GİTMEDİ!
Batuhan önceki günkü yöneticileri de çıldırttı. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve birçok yöneticinin yanı sıra teknik direktör Samet Aybaba, özel bir görüşme yapmak için Batuhan'ı kulüp binasında bekliyorlardı. Fakat genç oyuncu bu toplantıya gitmedi.
 
Öte yandan siyah-beyazlıların giyim sponsoru olan firma da genç oyuncudan randevu almıştı. Gün içinde yetkililere "Geleceğim" diyen Batuhan, oraya da gitmedi ve bu davranışıyla da siyah-beyazlı yöneticileri öfkelendirdi.
 
Bilindiği gibi 1 yıllığına kiralanan Batuhan'ın sözleşmesinde, disiplinsiz davranışları halinde kontratı feshetme maddesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor