Batuhan Karadeniz açıkladı

Adı Trabzonspor'la anılan 21 yaşındaki genç futbolcu Batuhan Karadeniz, transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyen Batuhan bordo-mavili takımın hayalinde bir takım olduğunu belirterek, "Babam emekli Polis, Fa

Batuhan Karadeniz açıkladı

Adı Trabzonspor'la anılan 21 yaşındaki genç futbolcu Batuhan Karadeniz, transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyen Batuhan bordo-mavili takımın hayalinde bir takım olduğunu belirterek, "Babam emekli Polis, Faroz’un çocuğu, ben İstanbul’da doğup büyüdüm. Bugün daha iyi anlıyorum ki benim yerim harbiden Trabzonspor. İki kulüp arasında görüşmelerin olduğunu biliyorum. Kısmetse olur, ama Trabzonspor’da büyük patlama yapacağıma inanıyorum” dedi.

"Sorunlu birimisin" sorusuna Batuhan “21 yaşındayım, gencim elbette hatalarım oldu. Ancak yine çok genç yaşta evlendim, bazı şeyleri çok daha sağlıklı düşünüyorum. Eğer transferim gerçekleşirse Şenol hocanın elinde büyük patlama yapacağıma inanıyorum” diye cevap verdi.

Batuhan, Trabzonspor’un çok kaliteli oyuncuları olduğuna da dikkat çekerek “Volkan Şen, Olcan Adın gibi kanat oyuncularının olduğu bir takımda 20 golü aşağıya düşmem” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor