Batuhan Hami'ye emanet!

 Trabzonspor’un yeni transferlerinden Batuhan Karadeniz, fazla kilolarından kurtulmak için hem sıkı bir diyete girdi, hem de ekstra çalışmalar yapmaya başladı. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı’ya emanet edilen Batuhan’ın hırsı beklenti içindeki teknik hey

Batuhan Hami'ye emanet!

 Trabzonspor’un yeni transferlerinden Batuhan Karadeniz, fazla kilolarından kurtulmak için hem sıkı bir diyete girdi, hem de ekstra çalışmalar yapmaya başladı. 

Yardımcı antrenör Hami Mandıralı’ya emanet edilen Batuhan’ın hırsı beklenti içindeki teknik heyeti memnun etti. Batuhan’ın çok istekli ve arzulu çalıştığını belirten Mandıralı, "Form tutmak için elinden geleni yapıyor. Lig başlayana kadar tam hazır hale getirmek istiyoruz. Zaman zaman takımla, zaman zaman ise takımdan ayrı olarak yapacağımız çalışmalarla onu bu takımın önemli parçalarından biri haline getireceğiz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor