Basket takımı yeniden BEKO'ya

 Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde BEKO Basketbol Ligine veda eden Trabzonspor Basketbol takımı yeniden bu lige geri dönmek istiyor.Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, yeni sezon transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, " Trabzonspor

Basket takımı yeniden BEKO'ya

 Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde BEKO Basketbol Ligine veda eden Trabzonspor Basketbol takımı yeniden bu lige geri dönmek istiyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, yeni sezon transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, " Trabzonspor'a yakışır bir şekilde ligde mücadelemizi vereceğiz. Şuan itibariyle  yeni bir ekip kuracağız. 10 a yakın basketbolcu ile görüşme halindeyiz. Anlaştığımız oyunculara  Trabzon'da imza attıracağız" dedi. 

 

 

YENİDEN BEKO BASKETBOL LİGİNE ÇIKACAĞIZ

Yeniden BEKO Basketbol Liginin hasretini çektiklerinin altını çizen Alp, "Trabzonspor Başkanı Sn Sadri Şener dahil tüm yöneticlerimizle iletişim halindeyiz. Basketbol takımı ile ilgili görüşlmeri çok olumlu. Bize her anlamda destek vereceklerini söylediler. Hep birlikte yeniden Trabzonspor Basketbol takımını  yeniden BEKO Basketbol Ligine çıkaracağımızdan kimseninin şüphesi olmasın" dedi.  

 
Haber: Uğur İsmail UĞURLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor