Başkent'te kırmızı var, gol yok!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleye Gençlerbirliği taraftarı, yoğun ilgi gösterdi. İki takımın da hücum yollarında zorlandığı mücadelede Gençlerbirliği'nden Azofeifa bir pozisyondan yararlanamazken, İstanbul BBSK'dan Simon Zenke de net bir golü k

Başkent'te kırmızı var, gol yok!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleye Gençlerbirliği taraftarı, yoğun ilgi gösterdi. İki takımın da hücum yollarında zorlandığı mücadelede Gençlerbirliği'nden Azofeifa bir pozisyondan yararlanamazken, İstanbul BBSK'dan Simon Zenke de net bir golü kaçırdı. 

Maçın sonlarına doğru iki takım oyuncuları arasında küçük sürtüşmeler yaşandı. 89. dakikada Ermin Zec, hakeme itirazlarından dolayı direkt kırmızı kart gördü. Maçta gol olmayınca iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı.
 
Gençlerbirliği'nde kırmızı kart gören Ermin Zec ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Cem Can, Galatasaray mücadelesinde forma giyemeyecek.
 
Bu skorun ardından Gençlerbirliği 31 puana yükselirken, İstanbul BBSK puanını 28 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler