Başkandan özel istek!

Başkan bu görüşmede, “Geldiği günden bu yana bize sıkıntı çıkarmadı” diyerek Alanzinho'nun kalmasını isteyecekSezonun ilk yarısı için son viraja girilirken, Bordo-Mavililer’de transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Trabzonspor’un listesinde Aykut Demir, O

Başkandan özel istek!

Başkan bu görüşmede, “Geldiği günden bu yana bize sıkıntı çıkarmadı” diyerek Alanzinho'nun kalmasını isteyecek

Sezonun ilk yarısı için son viraja girilirken, Bordo-Mavililer’de transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Trabzonspor’un listesinde Aykut Demir, Ozan İpek ve Alper Potuk bulunuyor. Gönderilecek olan isimler ise Robert Vittek, Paulo Henrique, Marek Cech ve Barış Özbek. Şenol Güneş’in Alanzinho’yla da yolları ayırabileceği konuşuluyordu. Ancak deneyimli çalıştırıcıyla önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Sadri Şener’in, Sambacı için özel bir istekte bulunacağı öğrenildi.

Çok iyi teklif gelirse...
 

Başkan, Şenol Güneş’le yapacağı transfer zirvesinde Alanzinho’yla ilgili düşüncelerini, “4 senedir bizimle. Bu süreçte kulübe en ufak bir sıkıntı çıkarmadı.

En sorunsuz oyuncularımızdan biri. Çok iyi bir teklif gelirse gönderelim. Ancak düşük teklifler gelirse, kalmasından yanayım” sözleriyle dile getirecek.

Sadece futbolunu oynadı

Alanzinho, 2008-09 sezonunun devre arasında Norveç’in Stabaek takımından transfer edilmişti. İlk geldiğinde hayal kırıklığı yaratsa da sonradan açıldı. Özellikle 2010-11 sezonunda takımın yıldızlarından oldu. Sorunlu olduğu için gönderilen vatandaşı Jaja’nın aksine hiçbir zaman disiplinsiz hareketleriyle gündeme gelmedi. Aksine her zaman kampların ve idmanların neşe kaynağı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor