Başkana sevgi gösterisi

Bir grup taraftar kale arkasına 'Dik dur eğilme kale arkası seninle' yazılı pankartı asarken sevgi gösterileri üzerine Başkan Hacıosmanoğlu taraftarları protokol tribününde ayağa kalkarak selamladı.  Taraftarlar, 3 Temmuz sürecinde karşı karşıya geldikler

Başkana sevgi gösterisi
Bir grup taraftar kale arkasına 'Dik dur eğilme kale arkası seninle' yazılı pankartı asarken sevgi gösterileri üzerine Başkan Hacıosmanoğlu taraftarları protokol tribününde ayağa kalkarak selamladı. 
 
Taraftarlar, 3 Temmuz sürecinde karşı karşıya geldikleri Fenerbahçe ve kulüp başkanları Aziz Yıldırım aleyhine de zaman zaman maç içerisinde tezahuratlar yaptı. 
 
Taratarlar 61. dakika kutlamasında 'Bu şehirde oruç bir de Trabzonpor tutulur' yazılı pankart açtılar. 
 
Bu arada diğer kale arkasındaki taraftar grubu da İrlandalı kardeş kulüpleri Drogheda United flamasını kale arkası tribününe astılar.  Trabzonspor'da oyuna 74. dakikada giren EmreGüral, sahaya dua ederek çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor