Başkan Şener'e büyük tepki

Sezon başı harcanan büyük bedeller karşılığında yapılan Transferlerin takıma yeterli katkıyı verememesinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesi Yıldırım Demirören'den yana tavır sergileyen Başkan Şener ve yönetimine tepkiler artarak devam

Başkan Şener'e büyük tepki

Sezon başı harcanan büyük bedeller karşılığında yapılan Transferlerin takıma yeterli katkıyı verememesinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesi Yıldırım Demirören'den yana tavır sergileyen Başkan Şener ve yönetimine tepkiler artarak devam ediyor.

Sezon başında Başkan Şener ve Tuncay Bekiroğlu'nun bizzat yürüttüğü transfer çalışmalarında transferleri büyük bedellere gerçekleştirilen ve yönetici Bekiroğlu tarafından "Bombalar bir bir patlayacak" açıklamalarının ardından taransferleri gerşekleşen Zokora başta olmak üzere Henrique ve Adrian'ın takıma katkı yapmamaları tepki ile karşılanıyor.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesi beklenen dik duruşu sergileyemeyen Başkan Şener'in Yıldırım Demirören'i desteklemesi Trabzonspor Başkanı ve yönetimine karşı duyulan tüm güveni bitirme noktasına getirdi ve "Yönetim İstifa" seslerinin gür çıkmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler