Başkan Şener'den transfer açıklaması

Trabzonspor'un Başkanı Şener  teknik direktör Şenol Güneş ile Antalya'da ön çalışma yaptıklarını belirtti ve şunları söyledi:"Şenol hocayla oturduk, konuştuk. Ön toplantıydı bu. Gidecek oyuncuları belirledik büyük ölçüde. Çünkü mevcut kadronun erimesi laz

Başkan Şener'den transfer açıklaması

Trabzonspor'un Başkanı Şener  teknik direktör Şenol Güneş ile Antalya'da ön çalışma yaptıklarını belirtti ve şunları söyledi:

"Şenol hocayla oturduk, konuştuk. Ön toplantıydı bu. Gidecek oyuncuları belirledik büyük ölçüde. Çünkü mevcut kadronun erimesi lazım biraz. Sapara ve Ferhat'ı Ordu çok istiyor. Onlara bakacağız. Vittek ve Cech'e ise ciddi bir talip yok, bekleyeceğiz. Hocamız durum değerlendirmesi yapacak sonra tekrar bir araya geleceğiz en kısa zamanda ve bundan sonraki buluşmamız yapacağımız transferler için olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler