| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 15 Ağustos 2008 15:04

Başkan Şener'den maç daveti

Trabzonspor Başkanı Şener yarın akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın, sezon öncesi oynanacak olan son hazırlık maçı olduğuna işaret ederek, “Tüm taraftarlarımızı bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Eğer sezon bo

Trabzonspor Başkanı Şener yarın akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın, sezon öncesi oynanacak olan son hazırlık maçı olduğuna işaret ederek, “Tüm taraftarlarımızı bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Eğer sezon boyunca büyük hedefler peşinde koşacaksak, şimdiden el ele vermeli, bütünlüğümüzü herkese göstermeliyiz. Bu amaçla Brugge maçına büyük önem veriyoruz” dedi.

 

Trabzonspor'un sadece İstanbul'da değil dünyanın her köşesinde taraftara sahip olduğunun da altını çizen Başkan Şener, “Yanımızdaki büyük desteği gittiğimiz her yerde hissediyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğü de zaten burada yatıyor. Bu sezon başında yaptığımız hamlelerle camianın morali ve inancı tekrar yerine geldi. Şimdi bize düşeni, bu inanç ve moralin vereceği ivmeyle lige iyi bir başlangıç yapmak ve gücümüzü ortaya koymaktır. Brugge maçındaki Olimpiyat Stadı'nın görüntüsü gerçek bir gövde gösterisi olacaktır. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi yine bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!