Başkan Şener sunucuyu terletti

Beyaz TV ‘de Ertürk Öztürk’un hazırlayıp sunduğu programa telefonla katılan başkan Şener sunucuya ders gibi cevaplar verdiBurak konusunda sorulan sorulara ilginç cevaplar veren Şener programa adeta damga vurdu.  Sunucu Öztürk'un şike süreci için soru sora

Başkan Şener sunucuyu terletti

Beyaz TV ‘de Ertürk Öztürk’un hazırlayıp sunduğu programa telefonla katılan başkan Şener sunucuya ders gibi cevaplar verdi



Burak konusunda sorulan sorulara ilginç cevaplar veren Şener programa adeta damga vurdu.

 

 

Sunucu Öztürk'un şike süreci için soru sorarken  kullandığı “Trabzonspor geçen yıl şampiyon olsaydı” cümlesinden sonra, sunucunun sözünü kesen  başkan Şenersunucu Öztürk'e  ”Biz şampiyon olduk. Öyle değil mi?”şeklinde bir soru yöneltti.

 

Başkan Şener ardından da sunucu Ertürk Öztürk’” Hadi bakalım vicdanın ne diyor Trabzonspor şampiyon değil mi? şeklinde bir soru daha sordu.

Soru karşısında adeta şok yaşayan sunucu Ertürk Öztürk,çareyi  programın daimi konuğu eski hakem Ahmet Çakar’asöz  vermekte buldu.

Bunun üzerine de Ahmet Çakar da “Trabzonspor  şampiyon” dedi.

Çakar'ın  cevabın ardından program sunucusu  Ertürk Öztürk yeniden söz aldı ve başkan Şener'e "Futbol  Federasyonunun kupayı Trabzonspor’a vermediğini" söyledi

Başkan Sadri Şener'de  bu soru üzerine   “Kardeşim onu da TFF  gasp etmiş. Ne yapayım. AİHM bile gideceğiz. Federasyonu her yere şikayet edeceğiz..” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor