Başkan Şener Öztürk'e patladı

HABER61 ÖZEL - Galatasaray Üniversitesinde gerçekleştirilen ''Futbolda şike'' panelinde konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Trabzonspor ile ilgili olarak ortaya attığı çirkin iddiaya Trabzonspor başkanı Sadri Şener çok ağır bir ceva

Başkan Şener Öztürk'e patladı

HABER61 ÖZEL - Galatasaray Üniversitesinde gerçekleştirilen ''Futbolda şike'' panelinde konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Trabzonspor ile ilgili olarak ortaya attığı çirkin iddiaya Trabzonspor başkanı Sadri Şener çok ağır bir cevap verdi.

Öztürk'ün Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenen panelde Trabzonspor ile ilgili olarak sorulan bir soruya, "Şampiyonluk Kupasının Trabzonspor’a verilmeyeceğini başkan Sadri Şener’de biliyor" şeklinde cevap veren Galatasaray Başkan Yardımcısına Trabzonspor’dan cevap gecikmedi.

Haber61.net'e özel açıklama yapan Başkan Sadri Şener, Galatasaray Başkan Yardımcısı Öztürk'ün bu hezeyan dolu açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Şener, Galatasaray camiasının TFF seçimlerinde yalnız kalmasını içine sindiremediğini belirterek, "Galatasaray başkan yardımcısı Adnan Öztürk’ün açıklamaları büyük bir talihsizlik. İşler onun dediği gibi değil. Bana kimse kupa size verilmeyecek demedi ve diyemez de. Ben kupanın Trabzonspor’a verilmeyeceğini bilmiyorum. O bunu nerden öğrenmiş (!) Ama ben şunu diyorum ”Eğer Trabzonspor’a hak ettiği Şampiyonluk kupası verilmezse bu sezon hiçbir Türk takımı Avrupa kupalarına gidemez"

Başkan Sadri Şener, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Adnan Öztürk’ün açıklamalarına bir anlam veremediğini de sözlerine ekleyerek, "Onlar TFF seçimlerinde diğer aday Ata Aksu’yu destekledi. Aksu çekilince sanırım zor durumda kaldılar. Bu açıklamanın başka mantığı yok. Bunun hesabını camialarına veremeyecekleri için sanırım onun yerine bizimle ilgili konuşuyorlar.

Onun dediği gibi bir şeyin olması mümkün değil.Trabzonspor’a eğer hak ettiği şampiyonluk kupası verilmezse onun kulübü de dahil hiç kimse bu sezon Avrupa kupalarına  gidemez. O iş o kadar kolay değil. Herkes kendi işine baksın” dedi.

 

 

 ADNAN ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ sayfa 2' de

 

 

ADNAN ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ

Öztürk, TFF'nin yeni başkanı Yıldırım Demirören'in ''Kanayan parmağı keseceğiz'' sözünü hatırlatarak, ''Başkan 'kanayan parmağı keseceğim' diye geldi. Benim bildiğim kanayan parmak kesilmez, pansuman yapılır. Kanayan parmakların kesileceği bir kurgu oynanıyor'' dedi.

UEFA'nın kesinlikle play-off'tan önce karar verilmesi yönündeki talimatını biliyorum. Şu anda play-off'a kadar karar verilmesi söz konusu olamaz'' diye konuştu.

KUPANIN TRABZON’A VERİLMEYECEĞİNİ ŞENER BİLİYOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kupasını kim verirse onu destekleyeceği yönündeki sözünün hatırlatılması üzerine Adnan Öztürk, ''Federasyonda bir kupa trafiği yaşanacak. O kupayı istiyor, şimdiki başkan kupayı verdi mi, aldı mı? Sadri Başkan kupanın kendilerine verilmeyeceğini biliyor. Son anda seçim yapmak zorunda kaldı. Trabzonspor, bu konuda küçük bir ceza alırsa bile ağır meblağların altına girecek. Amacımız hem Galatasaray'ın, hem de Türk futbolunun toplam ceza içinde yer almaması için çalışmalar yapmak” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor