Başkan Şener haber61’de

Trabzonspor başkanı Sadri Şener haber61.net'i ziyaret etti. Ankaragücü maçı ve Şenol Güneş'in imza töreninin yanı sıra hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul için Trabzon'a gelen başkan Şener bu gün haber61 net'i ziyaret etti. Mali Sayman Mahmut Aksu ile b

Başkan Şener haber61’de

Trabzonspor başkanı Sadri Şener haber61.net'i ziyaret etti. Ankaragücü maçı ve Şenol Güneş'in imza töreninin yanı sıra hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul için Trabzon'a gelen başkan Şener bu gün haber61 net'i ziyaret etti.

Mali Sayman Mahmut Aksu ile birlikte haber61.net'i ziyaret eden Şener imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu ve Genel koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu ile bir süre sohbet etti.



Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu , Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener'e site'nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi



Başkan Sadri Şener ise ziyaret sonrasında site çalışanlara başarılar dileyerek “ Önemli bir açığı kapattınız. İnsanlar dünyanın neresinde olursa olsun Trabzonla ilgili haber ve bilgiyi sizden alıyor. Bu anlamda haber61.net önemli bir misyon üstlendi. Çalışmalarınızda bundan sonra size başarılar dilerim dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor