Başkan Şener dönüyor!

Taraftarların tepkileri nedeniyle Avni Aker'deki maçlara gelmeme kararı alan Sadri Şener, kritik Antalya karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayacak.Trabzonspor’un kötü gidişi nedeniyle taraftarlarla bu sezon yıldızı barışmayan Sadri Şener, sezon sonuna ka

Başkan Şener dönüyor!

Taraftarların tepkileri nedeniyle Avni Aker'deki maçlara gelmeme kararı alan Sadri Şener, kritik Antalya karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayacak.

Trabzonspor’un kötü gidişi nedeniyle taraftarlarla bu sezon yıldızı barışmayan Sadri Şener, sezon sonuna kadar Avni Aker Stadı’na gitmeme kararından vazgeçiyor.

Bordo-Mavili takımın, evinde yapacağı Antalyaspor maçında tribündeki yerini alacak olan Şener, hem teknik direktör Tolunay Kafkas hem de futbolculara desteğini göstermek istiyor. Sadri Şener, “Kritik bir döneme girdik".

Protestolar yerine takıma herkesin destek olması gerekiyor. Bu sıkıntılı dönemi el birliği ile aşacağımızı düşünüyorum. Hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor