Başkan Şener Doktorundan izin aldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Eskişehirspor maçına gideceği öğrenildi.Uzun süre Trabzonspor karşılaşmalarını stadyumdan izlemeyen Şener bu ayrılığı Akhisar Belediyespor ile Manisa'da oynanan karşılaşmaya giderek bozmuştu. Akhisar Belediye karşılaşmas

Başkan Şener Doktorundan izin aldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Eskişehirspor maçına gideceği öğrenildi.

Uzun süre Trabzonspor karşılaşmalarını stadyumdan izlemeyen Şener bu ayrılığı Akhisar Belediyespor ile Manisa'da oynanan karşılaşmaya giderek bozmuştu.
 
Akhisar Belediye karşılaşması sonunda bazı taraftarların sözlü saldırısına uğrayan Başkan Şener Orduspor karşılaşmasında ve Sivasspor ile  oynanan kupa maçında stadyumda yoktu.
 
Başkan Eskişehir'e Gidecek
 
Gribal enfeksiyon geçirdiği için Sivas'da oynanan kupa maçına gitmeyen Sadri Şener'in tam olarak iyileşmemesine rağmen doktorundan izin aldığı ve Eskişehirspor ile Pazartesi günü oynanacak lig maçına gideceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor