Başkan Şen takımına güveniyor!

 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç ile ilgili olarak, hiçbir maçın kendileri için iddiasız olmadığını söyledi.  Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında deplasmanda Fener

Başkan Şen takımına güveniyor!

 

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç ile ilgili olarak, hiçbir maçın kendileri için iddiasız olmadığını söyledi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, sarı-lacivertli takım ile 27 Şubat Çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
 
1461 Trabzon Kulüp Başkanı Suat Şen, kendileri için iddiasız bir maç olmadığını belirterek, “Grupta şansımız kalmasa da bizim için hiçbir maç iddiasız değildir. Karşımızdaki rakip Fenerbahçe’de olsa bunu değiştirmez. Biz çıkıp sahada mücadelemizi edeceğiz. Gelişimimiz adına önemli bir maç olacak” dedi.
 
Trabzon’da oynanan ilk maçta iki takım oyuncuları arasında yaşanan twitter polemiği ve Fenerbahçe’li futbolcuların Göksu Alhas’ın elini sıkmaması üzerine yaşanan gelişmeler ile ilgili ise Şen, "Bizim işimiz futbol oynamak. Türk futboluna nasıl katkı veririz. Türk futbolunu nasıl daha iyi ileriye doğru taşırız bunun mücadelesi içindeyiz. Türk futboluna katkı sağlama adına bu tür polemiğin içine girmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor