Başkan" Kupanın peşini bırakmayacağız"

 Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon’da Cuma günü basın mensupları ile bir araya gelerek sohbet toplantısı gerçekleştirmeyi planlıyor.Başkan Hacıosmanoğlu Trabzon’da bilgi eksikliğinden kaynaklanan bazı spekülasyonlar olduğunu belirterek” Be

Başkan" Kupanın peşini bırakmayacağız"

 Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon’da Cuma günü basın mensupları ile bir araya gelerek sohbet toplantısı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Başkan Hacıosmanoğlu Trabzon’da bilgi eksikliğinden kaynaklanan bazı spekülasyonlar olduğunu belirterek” Belki yoğunluktan basınla bir araya fazla gelemedik. Diyalog eksikliği demeyelim de yoğunluktan kaynaklanan diyalog eksikliği oldu. Bazı konular yeterince anlatılamadı veya anlaşılamadı. Bakın öncelikle şunu söyleyeyim. Tüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular rahat olsun. Trabzonspor’un avukatlarına şike konusunda yönetim tarafından gerekli yetki ve talimat verildi.  Hem  hukukçularımız hem bizler her platformda gereken hertürlü girişimleri  yapıyoruz. Trabzonspor’un çalınan kupası için herkes üzerine düşeni yapıyor. Hukukçularımız yapıyor yönetim yapıyor. Kimse endişe etmesin şike konusunda ne söz vermişsek o doğrultuda çalışıyoruz.

FİFA ÜLKEYE CEZA VERİRSE SUÇLUSU BİZ OLMAYIZ

Haklı oldukları bu davadan asla vazgeçmeyeceklerini de vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, TFF UEFA’nın talimatlarına uymazsa bu kez FİFA nezdinde girişimlere başlayacağız.Bundanda kimsenin şüphesi olmasın.Bu işin peşini bırakmaya hiç niyetimiz yok.Trabzonlu duruşumuz devam ediyor. Biz FİFA nezdinde girişim yaptıktan sonra TFF’nin UEFA yaptırımlarını eksiksiz uygulaması için 1 aylık süresi var.Bu sürede istenilenler yapılmazsa FİFA milli takım dahil olmak üzere tüm ülkeyi avrupadan men edecek.

Sonrada hiç kimse "Trabzonspor başkanı  şikayet etti FİFA bize ceza verdi diye ağlamasın". Çünkü buna hakları yok.Siz yetkili olarak UEFA’nın yaptırımlarını uygulamayacaksınız birilerini koruyacaksınız sonra da ceza aldiğimizda bizi suçlayacaksınız.Bu o kadar kolay değil.

Bakın bizim için en önemli şey Trabzonspordur. Ne milli takım ne bir başka takım beni ilgilendirmez.Bunu bu hafta sonuna kadar görüşeceğim TFF başkanınada diyeceğim. Ondan sonrada sorumluluk onun. Biz süreci takip ediyoruz, edeceğiz peşini bırakmayacağız.Ucu nereye kadar gidersen gitsin bu mücadele devam edecek.Bu konuda taraftarımızda rahat olsun.Asla geri adam atmayacağız"dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler