Başkan CAS kararı için ne dedi?

CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;“Ben haber61’e özel

Başkan CAS kararı için ne dedi?

CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.

Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;

“Ben haber61’e özel bir haber vereyim. Diyorlar ya İbrahim Hacıosmanoğlu  susuyor diye. Bakın bizler Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethetettiği toprakların evlatlarıyız. Bakın Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u fethe hazırlandığı sırada “ Ya İstanbul ‘u alacağım yada İstanbul beni alacak” demişti. Şimdi ya biz o kupayı alırız ya da o kupa bizi alır. Bizim yeni sloganımız bu.  “Ya ben onu alırım ,yada o beni alır” O kupayı alamazsam bu kulübün başında durmam o koltukta da oturmam. Namus meselesi diyoruz ya bazıları bunu anlamıyor. Konuşmuyor diyorlar benim için, bakın biz konuştukça kaybettik bugüne kadar. Kupayı almak istemedik sadece konuşarak başkalarına hizmet ettik.  Trabzonspor yönetimleri Aziz Yıldırım’a hizmet etti”

“Başbakanın dün  kulübü ziyaret ettiği sırada Trabzonspor’un kupası ile ilgili olarak bir şey konuştunuz mu?” şeklindeki sorumuza da başkan Hacıosmanoğlu ” Ben başbakanımızla sürekli görüşüyorum. Yaptığımız görüşmelerde bu konu ile ilgili olarak ne kendisi bana bir şey söylüyor ne de ben kendisine soruyorum.O hakkın ve adaletin yerini bulmasını istiyor. Bu konular hiç gündeme gelmiyor .İnsanların konuştuğu gibi değil yani. Hacıosmanoğlu başbakanla konuştu, başbakan onu susturdu diyorlar ya bu doğru değil. Bunlar konuşularak halledilmiyor. Diğer başkanımız konuşarak Aziz Yıldırım’a hizmet etti ve Trabzonspor kupasını bu güne kadar alamadı. Bunun sorumlusu bu kulübü yönetenlerdir başka kimse değil. Bizim haklı davamızda haksız duruma düşürenler bizi yönetenlerdir.” Şeklinde cevap verdi.

Bundan sonraki yol haritasını sorduğumuz  başkan Hacıosmanoğlu “ Sorunlarla ilgili bir açıklamamız olacak ancak bir girişimimiz olmayacak. Bizim hakkımızı gasp edenler bize hakkımızı teslim edecek.

Bakın Fatih Sultan Mehmekt İstanbulu fet etti, Peygamber efendimizin  İstanbulu fetheden komutan ne büyük komutandır sözü var. Fatih Sultan Mehmet Han da İstanbul’a bakarak “ Ya sen beni alırsın yada ben seni dedi. Şimdi ya o kupa bizi alacak yada biz o kupayı alacağız. O kupayı almadan biz orda kulüp başkanı olarak oturmayacağız. Bu bizim kişiliğimize onurumuza şehrimize gururumuza adamlığımıza, adalet anlayışımıza sığmaz. Sadece bizim için de önemli değil o . Temiz Türk futbolu isteyenler için de önemli. Biz gelecek nesillere temiz bir futbol bırakmak istiyoruz. Temiz Türk futbolu bırakma adına bundan sonra insanlara örnek olacak bir hareket olacak. Kirli ilişkilerle Türk futbolunu karanlığa atmak isteyelenlerin de direncini kıracağız. Temiz Türk futbolu adına kapıyı istiyoruz. Yoksa kupa Trabzonspor için önemli değil almışız almamışız önemli değil .Ama Türk futbolunun temizlenmesi için kupayı almalıyız.  Temiz futbol için emek hırsızlarının cezalandırıldığında hakkında sahibine teslim edildiğini kamuoyunun görmesi gerek. Bizim mücadelemiz bu, Kupanın peşinde değiliz Şampiyonluğun peşinde değiliz. Biz Trabzonspor olarak kupa da alırız bundan sonra şampiyonlukta yaşarız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor