Başkan belli oldu.

Trabzon Olağansütü Genel kurulunda yapılan seçimler sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.Trabzonspor’un 67. Genel Kurulunda yarışan başkan adayları Muharrem Usta, İbrahim Hacısalihoğlu, Metin Atasoy, Emre Aksoy ve Hakan Kulaçoğlu arasından  1571

Başkan belli oldu.

Trabzon Olağansütü Genel kurulunda yapılan seçimler sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.

Trabzonspor’un 67. Genel Kurulunda yarışan başkan adayları Muharrem Usta, İbrahim Hacısalihoğlu, Metin Atasoy, Emre Aksoy ve Hakan Kulaçoğlu arasından  1571 oy alarak Bordo-mavili kulübün 15. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi.

6920 Delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede 14 sandıkta oylama yapıldı. Alınan bilgilere göre 4 bin 464 delege oy kullandı.

Saat:16:00'da delegelerin oy kullanmak için imza atarak oy pusulalarının dağıtılma işlemi sona erdi. Fakat daha önceden oy pusulalarını alan delegeler de oylarını kullandı ve sandıklar kapandı. Yaklaşık 7 saat süren oy sayım işlemi 00:45 sularında sona erdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu 2005-2006 ve 2006-2007 yıllarında Trabzonspor'da Kulüp yardımcılığı yaptı. 

 

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Trabzonspor'un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor başkanlık koltuğunun ne kadar kutsal olduğunu bildiklerini söyledi. 
 
Kendisini destekleyen taraftarların alkışları arasında konuşma kürsüsüne gelen Hacıosmanoğlu, genel kuruldan çıkan sonucun hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başladı.
 
Hacıosmanoğlu, kendilerinin her zaman Trabzonspor sevdalıların gönlünde bir yerlerinin olduğunu belirterek, "Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar. Biz zamanında yeteri kadar konuştuk, artık susma icraat yapma zamanımız geldi. Yalnız hiç kimse merak etmesin, elbette ki güçlü liderler yanlarında kendisinden güçlü insanlar da taşır. Türk futbolunu temizlemek için çok güçlü olmamız, emek hırsızlarına karşı dik olmamız lazım. Biz konuşmayacağız ama yönetim kurulunda çok değerli arkadaşlarımız var" dedi.
 
Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bize hep kavgacı, 'Trabzonspor başkanı olursa aynı şeyleri yapar mı ?' diye yakıştırmalar yapılıyordu. Biz o koltuğun ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Orada nasıl oturulması gerektiğini de biliyoruz. Bizim kavgamız, haksızlıklara karşı, mücadele etmektir. Mücadelenin adı kavgaysa kavgacıyız. Ama Trabzonspor Başkanı olarak bunu bizim yapmamız söz konusu değil. Ama yine Türk futbolunu kirleten kendi çıkarları için kullanan insanlarla çok mücadele edeceğiz."
 
Seçimi Trabzonspor sevdalıların oylarıyla kazandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ama kazanmamızın arkasında çok gizli kahramanlar vardır. Kader arkadaşım İbrahim Usta'ya sonsuz teşekkür ederim. Trabzonspor Başkanı olduk ama padişah gibi oturmayacağız. Bize verilen görev Trabzon sevdalılarına hizmet etmektir. Biz de onların hizmetkarı olarak çalışacağız. Birlikteliği Trabzonspor Başkan ısağlar. Bunu özveriyle yapmak bizim asli görevlerimizdendir. Bu saatten sonra bu güçlü camianın bütün paydaşlarını Trabzonspor etrafında toplamak ne pahasına olursa olsun aslı görevlerimizden biridir. Bundan kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

 

İŞTE ADAYLARIN ALDIKLARI OYLAR

Muharrem Usta: 1496

İbrahim Hacıosmanoğlu: 1571

Emre Aksoy: 162

Metin Atasoy: 723

Hakan Kulaçoğlu: 284

 

İŞTE KAZANAN LİSTE

 
BAŞKAN İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU
 
Asil Üyeler: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Coşkun, Osman İlyas
 
Yedek Üyeler: Yakup Aslan, Erol İbrahimağaoğlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Çetin Kansız, Mehmet Terzi.  
 
img_0776.jpg
 

1. Sandık : Muharrem Usta 106  Metin Atasoy 90   İbrahim Hacıosmanoğlu 68

2. Sandık : Muharrem Usta 107  Metin Atasoy 130 İbrahim Hacıosmanoğlu 88

3. Sandık : Muharrem Usta 134 Metin Atasoy 70   İbrahim Hacıosmanoğlu 100

4. Sandık : Muharrem Usta 125  Metin Atasoy 52   İbrahim Hacıosmanoğlu 92

5. Sandık : Muharrem Usta 135  Metin Atasoy 48   İbrahim Hacıosmanoğlu 111

6. Sandık : Muharrem Usta 96    Metin Atasoy 101 İbrahim Hacıosmanoğlu 79

7. Sandık : Muharrem Usta 88    Metin Atasoy 53   İbrahim Hacıosmanoğlu 104

8. Sandık : Muharrem Usta 138   Metin Atasoy 29 İbrahim Hacıosmanoğlu 149

9. Sandık : Muharrem Usta 102   Metin Atasoy 30 İbrahim Hacıosmanoğlu 132

10. Sandık : Muharrem Usta 90   Metin Atasoy 40 İbrahim Hacıosmanoğlu 110

11. Sandık : Muharrem Usta 101 Metin Atasoy  -  İbrahim Hacıosmanoğlu 122

12. Sandık : Muharrem Usta 106 Metin Atasoy  -  İbrahim Hacıosmanoğlu 134

13. Sandık : Muharrem Usta 97   Metin Atasoy  -  İbrahim Hacıosmanoğlu 200

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

GÜVENLİK KORDONU

Trabzonspor olağansütü genel kurulunda oy sayımında sona yaklaşılırken Başkan Adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta'ya yakın delegelerin arasına yaşanabilecek gerginlik nedenitle güvenlik görevlileri yerleştirildi.

img_0733.jpg

 

 

GERGİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Trabzonspor'da yapılan olağansütü kongrede sandıklar tek tek açılarak sayılırken başkan adaylarının da gergin bekleyişi sürüyor.

img_0616.20130526210944.jpg

img_0638.jpg

 

img_0611.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor