Başkan adayları hayal kırıklığı yarattı

 Trabzonspor’da 8 Aralık Cumartesi günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Olağan Mali Genel Kurul adeta muhalefetin çöküşüne sahne oldu.Trabzonspor’da adı başkan adayları arasında geçen muhalefetin güçlü isimlerinin Mali Genel Kurulda  yaptıkları konu

Başkan adayları hayal kırıklığı yarattı

 Trabzonspor’da 8 Aralık Cumartesi günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Olağan Mali Genel Kurul adeta muhalefetin çöküşüne sahne oldu.

Trabzonspor’da adı başkan adayları arasında geçen muhalefetin güçlü isimlerinin Mali Genel Kurulda  yaptıkları konuşmalar  adeta Trabzonspor genel kurulu üyelerini hayal kırıklığına uğrattı.

 2013 Aralık ayında yapılacak olan Olağan seçimli kongrede aday olmayı planlayan isimlerin mali genel kurulda ortaya hiçbir somut öneri getiremediler . Mali  genel kurulda konuşan başkan adayları Trabzonspor tarihinin en önemli davası olan şike sürecinden yeterli bilgi sahibi oldukları konusunda  üyelere doyurucu bir mesaj vermemeleri Trabzonspor genel kurulu üyelerinin kafasında  soru işaretleri oluşturdu

Kongre de Şike Davası, Akyazı projesi ve Kulübün borçları konusunda konuşmak yerine sadece mevcut yönetimi eleştirmeye yönelik tavırları ise adayların 2013 kongresinde şanslarını büyük oranda  azaltan diğer bir faktör oldu.  

 

Ayrıca adı ismi başkan adayları arasında geçen isimlerin yaptıkları konuşmalarda  mali ve idari projelerini ortaya koymak yerine yönetimi hedef almaları , ve Trabzonspor’u ileriye taşıyacak hiçbir  projeden bahsetmemeleri Sadri Şener ve yönetiminin elini güçlendirdi

Mali Genel Kurulda konuşan başkan Sadri Şener  muhalifler tarafından yapılan eleştirilere verdiği cevaplar ve konulara tam hakimiyeti ile  muhalefete karşı büyük bir zafer kazanmış oldu.

Gelecik yıl aralık ayı içeresinde yapılacak kongrede  aday olup olmayacağı henüz netleşmeyen başkan Sadri Şener’in adaylığını açıklaması halinde ise  en az 3 yılında daha bordo mavili takımın Başkanlık koltuğunda oturma şansını büyük oranda artırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler