Başkan adayı İbrahim Usta'dan sert çıkış

Trabzonspor'da adı başkanlık için geçen isimlerden İşadamı İbrahim Usta haber61.net'e  olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.Adı Başkan adayları arasında geçen işadamı  İbrahim Usta haber61'e yaptığı açıklamada Trabzonspor'un bu kritik süreç

Başkan adayı İbrahim Usta'dan sert çıkış

Trabzonspor'da adı başkanlık için geçen isimlerden İşadamı İbrahim Usta haber61.net'e  olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Adı Başkan adayları arasında geçen işadamı  İbrahim Usta haber61'e yaptığı açıklamada Trabzonspor'un bu kritik süreçte kongre yapmaması gerektiğini belirterek "Takımın durumu ortada.Yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı. Bana göre bu süreçte yanlış bir karar oldu. Camiada bütünlük gerekirken, olağanüstü kongre camiayı dahada guruplara ayırır. Ben olağanüstü kongreler karşı olan biriyim. Keşke yönetim görev süresi bitimine kadar beklesiydi" dedi.

 Trabzonspor başkanına yapılan sözlü çirkin saldırıyıda şiddetle kınadığını da sözlerine ekleyen işadamı Usta "Bu tür saldırılar gelecekte Trabzonspor başkanlığı düşünen isimlere geri adım attırır. Trabzonspor başkan adayı bulamaz duruma getirir" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor