Başına gelmeyen kalmadı!

 Her takımın savaşçı kimliği ile öne çıkan bir futbolcusu vardır. Formaları için sahada gladyatörler gibi mücadele ederler. Bunun getirisi taraftarın kalbini kazanmak, götürüsü ise sık sık yaşanan sakatlıklardır. Trabzonspor'da bu tanıma uyan futbolcu hiç

Başına gelmeyen kalmadı!

 

Her takımın savaşçı kimliği ile öne çıkan bir futbolcusu vardır. Formaları için sahada gladyatörler gibi mücadele ederler. Bunun getirisi taraftarın kalbini kazanmak, götürüsü ise sık sık yaşanan sakatlıklardır. Trabzonspor'da bu tanıma uyan futbolcu hiç şüphesiz Giray Kaçar olsa gerek.
 
AMELİYAT İÇİN SEZON SONUNU BEKLEDİ
 
Ordu maçında "Başına" gelenler Giray için ilk değil, son olacağa da benzemiyor. 15 Aralık 2011'de G.Birliği ve aynı sezon deplasmanda oynanan Beşiktaş maçlarında burnu kırıldı. İki karşılaşmada da oyundan çıkmadı. Ameliyatı ise sezon sonunda oldu.
 
KALBİNDEKİ SORUN HERKESİ KORKUTTU
 
Asıl büyük badireyi bu sezon atlattı. Kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle 1.5 ay tedavi gördü. Ancak pes etmedi, yine aslanlar gibi sahalara döndü. Ve önceki günkü Ordu maçında Romero ile çarpışmasında başına 6 dikiş atıldı. Artık yaşadıklarını kanıksayan Giray "Çok şükür, yine Allah bizi korudu" dedi. Yakınları ise "Ne çektin be Giray!" diyerek oyuncuya takıldılar.
 
DURUMU İYİ TABURCU OLDU
 
Trabzonspor Kulübü'nden dün yapılan açıklamada, Giray'ın başında travmaya bağlı oluşan kesiğe 6 dikiş atıldığı, oyuncunun çekilen tomografisinin ardından tedbir amaçlı olarak önceki akşamı hastanede müşahede altında geçirdiği belirtildi. Açıklamada, Giray'ın dün sabah taburcu edildiği kaydedilerek, "Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede iyileşmesini bekliyoruz" ifadesi kullanıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler