Başbakan ve kızı hentbolcularla görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardeşen ziyaretinde Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig ve Avrupa Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcuları ile görüştü. Başbakan Erdoğan, Ardeşen ziyareti kapsamında, Hentbol Bayanlar Süper Lig v

Başbakan ve kızı hentbolcularla görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardeşen ziyaretinde Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig ve Avrupa Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcuları ile görüştü. 
Başbakan Erdoğan, Ardeşen ziyareti kapsamında, Hentbol Bayanlar Süper Lig ve Avrupa Challenge Kupası temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları ve Kulüp Başkanı ile bir süre sohbet etti. Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, takım kaptanlarından Serpil Değirmenci Abdioğlu ile sporcular Aylin Aşık ve Çağla Aydın Başbakan Erdoğan’a geçen yıl verdikleri Avrupa Kupası’nda mücadele etme sözünü hatırlatarak, sözlerini yerine getirdiklerini ve kendilerinden destek istediklerini ifade ettiler.
Bayan Hentbol Takımının elde etmiş olduğu bu başarıyı duyan Başbakan Erdoğan ise büyük mutluluk duyduğunu ve ellerinden gelen desteği kendilerine sağlayacaklarını ifade ederek, Kızı Sümeyye Erdoğan’ı genç hentbolcularla buluşturdu.
Ardından sporcular ve kulüp Başkanı ile bir fotoğraf çektiren Başbakan Erdoğan, takımdan yer alan bütün sporculara çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor