Başbakan Şener'le görüşecek mi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, şike sürecinin yanı sıra bir çok konuda başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi bekleniyor. Rize'de Ovit Tüneli'nin açılışının ardından helikopterle Pazar günü Trabzon'a gelecek olan ve Trabzonspor'un altyapı tesisl

Başbakan Şener'le görüşecek mi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, şike sürecinin yanı sıra bir çok konuda başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi bekleniyor.

 

Rize'de Ovit Tüneli'nin açılışının ardından helikopterle Pazar günü Trabzon'a gelecek olan ve Trabzonspor'un altyapı tesislerinin sahasına inecek olan Başbakan Erdoğan'ın burada Başkan Sadri Şener ile görüşme yapması bekleniyor.

 

Şener'le görüştükten sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki Gençlik Şöleni'ne katılacak olan Başbakan'ın, burada yapacağı konuşmada şike süreciyle ilgili birşeyler söyleyip söylemeyeceği merak konusu.

 

Sadri Şener, bu akşam saat 18:30'da Trabzon Havalimanı'nda olacak. Şener'i burada büyük bir Trabzonspor taraftarı topluluğu karşılayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor