"Başarının anahtarı bütünleşme"

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, ligde iki maçta üst üste alınan galibiyetlerin ardından yarın oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasının daha da önemli hale geldiğini vurguladı. 3 maçta elde edilecek 9 puanın Trabzonspor takımını üs

"Başarının anahtarı bütünleşme"

 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, ligde iki maçta üst üste alınan galibiyetlerin ardından yarın oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasının daha da önemli hale geldiğini vurguladı.
 
3 maçta elde edilecek 9 puanın Trabzonspor takımını üst sıralara taşıması açısından anlamlı olduğunu dile getiren Büyükaydın, “Bu zorlu mücadelede her zamanki gibi taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyor ve hepsini Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerine bekliyoruz” dedi.
 
Taraftar coşkusunun oyuncuların üzerinde olumlu etki yaptığının altını çizen Futbol Şube Sorumlumuz Büyükaydın, “Özellikle MP Antalyaspor ve Orduspor önündeki taraftar profiliyle ve performansı galibiyetlerimizde etkin rol oynamıştı. Şimdi beklentimiz Gençlerbirliği maçı başta olmak üzere kupadaki Sivasspor yarı final mücadelesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da aynı görüntüyü sağlamaktır.
 
Taraftar – takım bütünleşmesi başarının asıl anahtarıdır. Teknik heyet ve oyuncularımızın elde ettikleri moral motivasyonu devam ettirerek, kalan maçlarda takımımızı daha üst sıralara taşıma doğrultusunda herbirimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Trabzonsporluluk ruhu da bunu gerektirir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor