Başarılı Kick Boks'cuları ödüllendirdi

Başkan Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, göreve geldiklerinde 600 bin TL borçla devraldıkları Belediyespor Kulübü’nün tüm borçlarını ödediklerini kaydederek, bundan sonra amatör

Başarılı Kick Boks'cuları ödüllendirdi

Başkan Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, göreve geldiklerinde 600 bin TL borçla devraldıkları Belediyespor Kulübü’nün tüm borçlarını ödediklerini kaydederek, bundan sonra amatör ve salon sporlarına daha çok destek verme gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara Arena Spor Salonu'nda 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Avrupa'nın 36 ülkesinden 800'e yakın sporcunun katıldığı WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na katılarak madalya kazanan Trabzon Belediyespor Kulübü sporcuları Yahya Alemdağ, Serap Teyfik Şener, Beytullah Bektaşoğlu’nu kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
 
Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Belediyespor Spor Şefi Yaşar Ulusoy, Belediyespor ve Milli Takım Kick-Boks Baş Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu ve Belediyespor Tekvando Antrenörü Rasim Bekar’ın da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un sporda zirve kent olmasına katkı sunan sporcu, antrenör ve yöneticileri tebrik ederek, ellerindeki imkanlar ölçüsünde salon sporlarına destek vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.
 
Şampiyon sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu, sporculardan aynı azim ve kararlılıkla çalışarak Trabzon’u ulusal ve uluslalar arası camiada en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstermeleri isteğinde bulundu.
 
600 bin TL borçla devraldıkları Belediyespor’un borcunu çok iyi bir yönetimle tamamen ödediklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, bundan sonra salon sporları ve amatör sporlara daha iyi destek verebilmelerinin önünün açıldığını kaydetti. Büyükşehir yasası ile birlikte amatör sporlara destek verebilmelerine imkân sağlandığını da ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu sporun her alanında zirve kent olmayı başarmış Trabzon’da bundan sonra da üst düzey sporcuların yetişmesine katkı sunmak için ellerinden gelen gayretleri göstereceklerini de sözlerine ekledi. 
 
Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir ise ziyarette yaptığı konuşmada amatör spora özellikle de salon sporlarına destek olmak için ellerindeki imkânları en iyi ve verimli bir şekilde kullanmaya çalıştıklarını ifade ederek, “ İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Bunun meyvesini önümüzdeki yıllarda daha çok göreceğiz.
 
Belediyespor olarak daha çok şampiyonlar çıkarmayı amaçlıyoruz. Bunun yanında biz her şeyden önce gençlerimize spor yaptırmak, eğitimini sağlamak ve onlara iyi bir ahlak aşılamak için gayret gösteriyoruz. Neticede başarı kendiliğinden gelecektir. Bu bir ekip işidir ve ekibimizde bunu yapacak güçtedir. Sizlerin de desteği bizlere her zaman ışık tutmuştur” diye konuştu.
 
Sporcular ve sporcu antrenörleri desteklerinde dolayı Başkan Gümrükçüoğlu ve Belediyespor yöneticilerine teşekkür ederek, bundan sonra da daha büyük başarılara imza atarak Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceklerini ifade ettiler. 
 
Ziyaretin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu sporcuları altın ile ödüllendirirken, sporcu ve antrenörlere çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.
 
30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Avrupa'nın 36 ülkesinden 800'e yakın sporcunun katıldığı WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na Şampiyonada, 71 kiloda müsabakalara Yahya Alemdağ Avrupa ikincisi, 86 kilodaki Serap Teyfik Şener Avrupa üçüncüsü, 63,5 kilodaki Beytullah Bektaşoğlu Avrupa üçüncüsü olmuştu.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor