Barrios ve Kalou'dan kötü haber!

 Portekizli oyuncu Jose Bosingwa ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, golcü transferinde görüşmelerini sürdürdüğü Lucas Barrios ve Salomon Kalou ile yapılan görüşmeleri durdurma kararı aldı.Geçtiğimiz sezon ligi istediği yerde bitiremeyerek kayıp bir sezon y

Barrios ve Kalou'dan kötü haber!

 Portekizli oyuncu Jose Bosingwa ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, golcü transferinde görüşmelerini sürdürdüğü Lucas Barrios ve Salomon Kalou ile yapılan görüşmeleri durdurma kararı aldı.


Geçtiğimiz sezon ligi istediği yerde bitiremeyerek kayıp bir sezon yaşayan Trabzonspor bu sezon her kulvarda yarışacak bir takım ortaya çıkartarak taraftarını mutlu etmek istiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor forvete takviye etmek istediği isimlerden sonuç alamadı

BARRİOS VE KALOU İLE GÖRÜŞMELER DURDURULDU
Trabzonspor, golcü transferi yapmak için liste başı olan Lucas Barrios ve Salomon Kalou ile yapılan görüşmeleri askıya alma kararı aldı. İki oyuncuyla yapılan görüşmelerde bordo-mavili kulübün arzuladığı anlaşma zemini olmayınca Karadeniz ekibi oyuncularla yapılan görüşmeleri durdurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler