Barrios resti çekti!

Florent Malouda'nın ardından bir bomba daha patlatmayı isteyen Trabzonspor, Lucas Barrios transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Çin'in Guangzhou Evergrande takımında oynayan ve ödemelerini zamanında alamadığı için kulübü FIFA'ya şikayet eden Barrios, bordo-

Barrios resti çekti!

Florent Malouda'nın ardından bir bomba daha patlatmayı isteyen Trabzonspor, Lucas Barrios transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Çin'in Guangzhou Evergrande takımında oynayan ve ödemelerini zamanında alamadığı için kulübü FIFA'ya şikayet eden Barrios, bordo-mavili yönetimden gelen 2 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Paraguaylı oyuncu, gitmesine izin verilmesi halinde alacaklarını bırakmaya hazır olduğunu da kulübüne bildirdi. Mustafa Akçay'ın takımda görmeyi çok istediği 28 yaşındaki forvetin transferinin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor