Barış’ı hırs bastı

1461 Trabzon’un yeni sezonda önemli silahlarından biri olacak olan Barış Memiş, antrenmanlardaki çalışkanlığı ile göz dolduruyor. Geçtiğimiz sezon takımda pek fazla şans bulamayan genç oyuncu, bu sezon sergileyeceği üstün performansla takımın değişmez oyu

Barış’ı hırs bastı

1461 Trabzon’un yeni sezonda önemli silahlarından biri olacak olan Barış Memiş, antrenmanlardaki çalışkanlığı ile göz dolduruyor. Geçtiğimiz sezon takımda pek fazla şans bulamayan genç oyuncu, bu sezon sergileyeceği üstün performansla takımın değişmez oyuncusu olmak istiyor.

ÇOK ÇALIŞIYORUM

Hedefinin bu yıl başarılı bir sezon geçirmek olduğunu ifade eden Barış, “Bunun için çok çalışıyorum. Form grafiğim giderek artıyor. Önümüzdeki sezon başarılı bir performans ortaya koyarak yeniden Trabzonspor formasını giyinmek istiyorum. İnşallah bunu da başaracağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor