Barış Özbek dünya evine girdi

Trabzonsporlu Barış Özbek, bir süredir birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.Trabzonsporlu Barış Özbek, bir süredir birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Fu

Barış Özbek dünya evine girdi

Trabzonsporlu Barış Özbek, bir süredir birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Trabzonsporlu Barış Özbek, bir süredir birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. 

Futbolcu Barış Özbek ile Minecan Beyazadam çifti, Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi. Törene, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın eski Başkanı Adnan Sezgin, eski Teknik Direktörlerden Feldkamp ve çok sayıda davetli futbolcu katıldı.

450.20120602082746.jpg

Törende çiftin nikahının kıyılması ile birlikte atılan hava-i fişekler gökyüzünde renkli görüntülere sahne oldu. Basına kapalı nikah töreninin ardından içeri alınan gazetecilere, gelin ve damattan kısa bir görüntü alınmasına izin verildi.

Hayatının en mutlu anını yaşadığını ifade eden Özbek, 'En mutlu günümü yaşıyorum bugün. Yani anlatılmaz bir duygu. Allah inşallah bizi bir ömür boyu aynı yastıkta kocatır' şeklinde duygularını ifade etti.

Minecan Beyazadam ise, 'Ben de çok mutluyum, inşallah Allah uzun uzun birlikte olmayı nasip eder. Çok mutluyuz, heyecanlıyız' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor