Barış Memiş sözleşme imzaladı

Genç oyuncu Barış Memiş, attığı imzanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Yaşadıklarımdan sonra tekrar futbola dönmek çok güzel. Ayrı kaldığım dönemde futbolu çok özledim. Hep bugünün hayalini kurdum ve nihayetinde beklediğim şansı elde ettim.

Barış Memiş sözleşme imzaladı

Genç oyuncu Barış Memiş, attığı imzanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Yaşadıklarımdan sonra tekrar futbola dönmek çok güzel. Ayrı kaldığım dönemde futbolu çok özledim. Hep bugünün hayalini kurdum ve nihayetinde beklediğim şansı elde ettim. Amacım burada iyi bir futbol sergileyerek bana güvenenleri mahcup etmemek” dedi.

Transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver ise, Barış’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek, “Böyle özel meziyetlere sahip oyuncuları tekrar ülke futboluna kazandırmak bizim için çok önemli bir durum. Oyuncunun yaşadıkları artık geride kaldı. Bundan sonra bulduğu şansı iyi değerlendireceğini düşünüyoruz. Transfer camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor