Barcelona'ya Şok!

La Liga'nın 15. haftasında lider Barcelona, 2-0 öne geçtiği Deportivo maçında bir puana razı olurken, son 3 resmi maçından beraberlikle ayrıldı. La Liga'da son 7 sezonun en kötü performansını gösteren Real Madrid ise deplasmanda Villarreal'e 1-0 mağlup ol

Barcelona'ya Şok!
La Liga'nın 15. haftasında lider Barcelona, 2-0 öne geçtiği Deportivo maçında bir puana razı olurken, son 3 resmi maçından beraberlikle ayrıldı. La Liga'da son 7 sezonun en kötü performansını gösteren Real Madrid ise deplasmanda Villarreal'e 1-0 mağlup oldu.
 
Barcelona, sahasında Lionel Messi ve Ivan Rakitic'in golleriyle 2-0'a getirdiği maçta, Lucas ve Alex Bergantinos'un gollerine engel olamayarak sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Ligde Camp Nou'daki ilk puan kaybını yaşayan Katalan ekibi, son 3 maçında berabere kaldı.
Son haftalarda etkili bir performans sergileyen Atletico Madrid, evinde Athletic Bilbao'yu 2-1 mağlup etti. Son 8 maçından galibiyetle ayrılan Madrid ekibi, Aymeric Laporte'nin golüne Saul Niguez ve Antoine Griezmann ile karşılık vererek 3 puana ulaştı.
 
La Liga'da son 7 sezonun en kötü performansını gösteren Real Madrid, deplasmanda Villarreal'e 1-0 yenildi. Villarreal'e galibiyeti getiren golü Roberto Soldado kaydetti.   
Ligde 35 puanla liderlikte yer alan Barcelona'yı averaj farkıyla Atletico Madrid, 30 puanla Real Madrid takip etti. Üç ekibin ardından Celta 28, Villarreal 27 puanla sıralandı.
 
GOL KRALLIĞI
 
Gol krallığı yarışında Barcelona'dan Neymar 14 golle zirvede yer aldı. Neymar'ı 13 golle takım arkadaşı Luis Suarez ve 12 golle Real Sociedad'dan Imanol Agirretxe takip etti.
 
TOPLU SONUÇLAR
 
Getafe-Real Sociedad: 1-1
Barcelona-Deportivo: 2-2
Celta-Espanyol: 1-0
Levante-Granada: 1-2
Sevilla-Sporting Gijon: 2-0
Las Palmas-Real Betis: 1-0
Rayo Vallecano-Malaga: 1-2
Eibar-Valencia: 1-1
Atletico Madrid-Athletic Bilbao: 2-1
Villarreal-Real Madrid: 1-0
 
16. HAFTANIN PROGRAMI
 
19 Aralık Cumartesi: Valencia-Getafe, Espanyol-Las Palmas, Real Betis-Sevilla, Deportivo-Eibar
20 Aralık Pazar: Real Madrid-Rayo Vallecano, Athletic Bilbao-Levante, Granada-Celta, Real Sociedad-Villarreal, Malaga-Atletico Madrid

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor