Barcelonalı Song'tan müthiş rekor!

Lider Barcelona, İspanya La Liga'daki sekizinci hafta mücadelesinde Valladolid'i 4-1 mağlup ederken, ortaya çıkan istatistik akıllara durgunluk verecek cinstendi.Valladolid'in 10. Dakikadaki golüyle küçük çaplı bir şok yaşayan Barcelona, hemen Alexis Sanc

Barcelonalı Song'tan müthiş rekor!

Lider Barcelona, İspanya La Liga'daki sekizinci hafta mücadelesinde Valladolid'i 4-1 mağlup ederken, ortaya çıkan istatistik akıllara durgunluk verecek cinstendi.

Valladolid'in 10. Dakikadaki golüyle küçük çaplı bir şok yaşayan Barcelona, hemen Alexis Sanchez ile cevap vererek ilk yarıyı dengede kapatmış, ardından Xavi Hernandez, Alexis Sanchez ve Neymar'ın golleriyle maçı 4-1 kazanmıştı.

İşte o maçta Barcelona'nın orta saha oyuncusu Alexantre Song'un 90 dakika sonunda ortaya çıkan istatistikleri akıllara durgunluk verecek cinsten.

Song, Valladoldi karşısında 102 pasta tam 102 isabet sağladı. Başarılı oyuncu bununla da kalmadı, La Liga'da 100'den fazla pasta yüzde yüz isaet yakalayan ilk oyuncu oldu.

Topa sahip olma özelliğiyle rakiplerine karşı büyük bir psikolojik üstünlük sağlayan Barcelona, dünkü Valladolid maçında da yüzde yüzde 23'e 73'lük bir istatistik yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor