Barcelona, Valdes'in halefini arıyor

Sezon sonunda takımı bırakacak Victor Valdes'in yerine kaleci arayan İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulübü Barcelona'nın adayları arasında Ter Stegen, Thibaut Courtois ve Nahuel Guzman'ın bulunduğu iddia edildi.İspanyol spor gazeteleri, Barcelona'n

Barcelona, Valdes'in halefini arıyor

Sezon sonunda takımı bırakacak Victor Valdes'in yerine kaleci arayan İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulübü Barcelona'nın adayları arasında Ter Stegen, Thibaut Courtois ve Nahuel Guzman'ın bulunduğu iddia edildi.

İspanyol spor gazeteleri, Barcelona'nın Valdes'in yerine kaleci arayışlarını bugünkü sayfalarında ön plana çıkarttı. Marca gazetesi, Almanya'nın Borussia Monchengladbach takımıyla sözleşmesini uzatmayan 21 yaşındaki kaleci Ter Stegen ile Barcelona arasında sözlü bir anlaşma olduğunu ancak Atletico Madrid'de forma giyen ve iyi performansıyla adından söz ettiren Belçikalı Thibaut Courtois'in daha çok beğenildiğini öne sürdü.

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den kiralanan Atletico Madridli file bekçisi 21 yaşındaki Courtois ile Barcelona yöneticileri arasında yapılan ilk görüşmenin de olumlu geçtiği iddia edildi.

Bu arada, Barcelona'nın, kasım ayında 38 yaşına girecek yedek kalecisi Pinto'nun yerine, alternatif bir yedek kaleci aradığı da belirtildi.

El Mundo Deportivo gazetesi ise Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino'nun ara transfer döneminde, Arjantin'deki eski kulübü Newell's Old Boys'un 27 yaşındaki kalecisi Nahuel Guzman'ı getirtmek istediğini ileri sürdü.

Ayrıca, Liverpool'dan Napoli'ye kiralanan 31 yaşındaki İspanyol Reina'nın da 2000-2002 yıllarında formasını giydiği Barcelona'ya geri dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor