Barcelona maçına Çakır atandı

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetecek. 24 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45'te Barcelona'nın Nou Camp Stadyumu'nda başlayacak müsabaka, Çakır'ın kariyerindeki 8.Şampiy

Barcelona maçına Çakır atandı

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetecek.

 

24 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45'te Barcelona'nın Nou Camp Stadyumu'nda başlayacak müsabaka, Çakır'ın kariyerindeki 8.Şampiyonlar Ligi karşılaşması olacak. Böylece Cüneyt Çakır, Türk futbolunda en fazla Şampiyonlar Ligi maçı yönetmiş hakem ünvanını kazanacak. Son 3 yılda 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Barcelona ile 2008 yılının finalisti Chelsea arasındaki maç Star TV'den naklen yaynlanacak. Tur atlayan takım 19 Mayıs 2012'de Münih'teki Şampiyonlar Ligi Finali'de yer alacak.

Cüneyt Çakır'ın kariyerindeki 56. uluslararası karşılaşma olan bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Fırat Aydınus'un dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler