Barca'nın 100 milyon €'luk yıldızı

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan oyuncusu Javier Mascherano ile nikah tazeledi.  Katalan ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Javier Mascherano ile anlaşma sağlandığı ve sözleşmesinin 2016 yılına k

Barca'nın 100 milyon €'luk yıldızı

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan oyuncusu Javier Mascherano ile nikah tazeledi. 

 

Katalan ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Javier Mascherano ile anlaşma sağlandığı ve sözleşmesinin 2016 yılına kadar uzatıldığı duyuruldu.

 

Resmi imzaların önümüzdeki hafta atılacağı ifade edilirken, oyuncunun serbest kalma maddesi ise 100 milyon euro olarak belirlendi.

 

Ön liberoda görev almasına rağmen Katalan ekibinde çoğu kez mevkisinde görev alamayan 1.72 boyundaki boyundaki futbolcu geçtiğimiz sezon 49 mücadeleye çıkarken gol atma başarısı gösteremedi.

 

İki sezondur Barcelona'da yer alan Mascherano bu ekipte toplamda 97 kez sahne aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor