Baransu'dan Aziz Yıldırım'a 3 Gün Süre

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Taraf Gazetesi yazarlarından Mehmet Baransu arasındaki tartışma mahkemeye taşınıyor...Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım hakkında bomba bir iddiada bulunarak Yıldı

Baransu'dan Aziz Yıldırım'a 3 Gün Süre

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Taraf Gazetesi yazarlarından Mehmet Baransu arasındaki tartışma mahkemeye taşınıyor...

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım hakkında bomba bir iddiada bulunarak Yıldırım'ın vatani görevinden kaçmak için çürük raporu aldığını öne sürmüştü.
 
Baransu'nun gündeme oturan bu iddiasına ise Aziz Yıldırım'ın cevabı gecikmemiş sarı - lacivertli kulübün başkanı bu iddianın asılsız olduğunu belirterek hakkında çıkan haberlere sert tepki göstermişti.
 
İşte tüm bu yaşananlar ardından Mehmet Baransu - Aziz Yıldırım gerginliğinde Son açıklama Baransu cephesinden geldi. Twitter adresinden bazı açıklamalarda bulunan Baransu, Yıldırım'a cuma gününe kadar süre verdiğini belirterek, 'Aziz Yıldırım'a Cuma gününe kadar süre veriyorum. Beni mahkemeye vermezse ben kendisini sahtekarlıktan, çürük rapordan mahkemeye vereceğim' ifadesini kullandı.
 
Öte yandan Fenerbahçe'deki Alex depremine de değinen Baransu, Aziz Yıldırım ile Alex'in açıklamalarındaki tutarsızlığa değinerek 'Aziz Yıldırıma soru Alex 3 dakika odada kaldım diyor Sen ise kendisine çok teklif yaptım diyorsun 3 dakikada hangi teklifleri ALEX e yaptın?' sorusunu yöneltti.
 
İşte Mehmet Baransu'nun o tweetleri:
 
999999.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler