Bank Asya’nın yeni gözdesi

Geçtiğimiz sezon ligi 62 puanla lider tamamlayan ve adını Banka Asya 1.Ligi'ne yazdıran 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 2012-2013 sezonunda Banka Asya 1.liginde mücadele edecek olan 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarını Trabzonspor T

Bank Asya’nın yeni gözdesi

Geçtiğimiz sezon ligi 62 puanla lider tamamlayan ve adını Banka Asya 1.Ligi'ne yazdıran 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

 

2012-2013 sezonunda Banka Asya 1.liginde mücadele edecek olan 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarını Trabzonspor Tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam eden Bordo-Mavi-Beyazlılar, Bank Asya Liginden çekinmiyor.

 

Geçen yıl sergilenen başarının aynısını bu yılda sürmeyi hedeflediklerini söyleyen Teknik Direktör Mustafa Akçay, “İyi bir ekibiz. Daha iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Transferler yaptık. Trabzonspor’dan da kadromuza 4 yeni oyuncu geldi. Eksik olan bölgelerimize takviye yapmaya devam edeceğiz. Bank Asya’nın zorlu bir lig olduğunu biliyoruz. Ancak bizde hiçte yabana atılacak bir takım değiliz” dedi. Transfer konusunda kaleye bir oyuncu daha düşündüklerini ifade eden Akçay, “Şuanda 2 tane kalecimiz var. Ancak 1 tane daha kaleci transferi yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda oldukça fazla zamanımız var. 1461’e gerçek anlamda faydalı olacak bir oyuncuyu kaleci olarak seçeceğiz” dedi.

 

Fotoğraflar için TIKLAYIN...

 

2. ETAP KAMP ÇALIŞMALARI NEVŞEHİR AVANOS

2. etap kamp yeri olarak geçen yılki gibi Nevşehir Avanos’a gitmeyi düşündüklerini dile getiren Akçay, “Gün geçtikçe tempomuzu arttırıyoruz. Bu ayın sonlarında (25 Temmuz’da) Nevşehir Avanos’ta 2 haftalık kamp yapmayı planlıyoruz. Orada yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımımıza en son şekli verip lige hazır hale gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YENİ SEZONDA MAÇLAR AVNİ AKER’DE

 Yeni sezonda lig maçlarını Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynayacaklarını hatırlatan Akçay, “Banka Asya’da genellikle maçlarımızı Avni Aker’de oynamayı düşünüyoruz. Taraftarlarımızla kucaklaşıp yeni sezonda Trabzon’da bir ilk başarmak istiyoruz. Bu konuda bizlere gereken desteği vermekten çekinmesinler” diye bilgi verdi.         

 

Haber: İsmail Uğur UĞURLU / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor