Bambaşka bir Colman için!..

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini ileten Gustavo Colman'ı kazanmak adına önemli bir adım attı.Gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Arjantinli ile bir toplantı yapan K

Bambaşka bir Colman için!..

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini ileten Gustavo Colman'ı kazanmak adına önemli bir adım attı.

Gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Arjantinli ile bir toplantı yapan Kafkas, "Bu halinle seni kadroda düşünmüyorum. Ancak önceki sezonlardaki Colman'ı her zaman kadromda düşünüyorum. Çocuklarının eğitim sorunu Trabzon'da yeni açılacak bir kolej ile çözülecek. Şimdi ülkene git, hem sakatlığını tedavi ettir hem de kafanı toplayarak geri dön" dedi. "Çocuklarımın okul sorunu çözülürse kesinlikle Trabzon'da kalmak istiyorum. Göreceksiniz gelecek sezon bambaşka bir Colman izlettireceğim" sözünü veren Colman ise Kafkas'ın verdiği izin sonrası Arjantin'in yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor