Bamba'dan başkana: "Naber abi?"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’a dönerken uçakta dolaşarak futbolcuları tek tek tebrik ederken, Bamba'dan hiç beklenmedik bir cevap aldı.Uçağın arka sıralarında oturan Bamba ve Zokora, hararetli bir şekilde konuşurken Başkan Hacıosmano

Bamba'dan başkana:  "Naber abi?"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’a dönerken uçakta dolaşarak futbolcuları tek tek tebrik ederken, Bamba'dan hiç beklenmedik bir cevap aldı.

Uçağın arka sıralarında oturan Bamba ve Zokora, hararetli bir şekilde konuşurken Başkan Hacıosmanoğlu tebrik etmek için bu futbolcuların yanına geldi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun geldiğini sonradan gören Bamba, Türkçe olarak, “Naber abi?” dedi.

Şaşıran Başkan da, Bamba’ya, “Sen ne zaman Türkçe’yi öğrendin?” diye sordu. Bamba ise, “Yavaş yavaş öğreniyorum. Nasıl, iyi mi?” diye cevap verdi. Hacıosmanoğlu da, “Maşallah çok iyi” diyerek oyuncusuyla tokalaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor