Bamba ve Zokora sevinci!

Trabzonspor'un sezon başından beri en çok forma giyen ve savunma hattında büyük istikrar yakalatan Zokora ve Bamba Sivasspor karşılaşması ile Bordo Mavili formaya kavuşuyor.İlk olarak  Bamba'nın sakatlanması ve daha sonra Zokora ile birlikte Afrika Kupası

Bamba ve Zokora sevinci!

Trabzonspor'un sezon başından beri en çok forma giyen ve savunma hattında büyük istikrar yakalatan Zokora ve Bamba Sivasspor karşılaşması ile Bordo Mavili formaya kavuşuyor.

İlk olarak  Bamba'nın sakatlanması ve daha sonra Zokora ile birlikte Afrika Kupası'na gitmelerinin ardından Trabzonspor iki önemli as oyuncusuna hasret kalmıştı  Fildişi'nin Afrika Kupası'nda Nijerya'ya elenmesinin ardından takıma dönen ikiliye Tolunay Kafkas bugün Sivasspor karşısında ilk 11'deki yerlerini geri verdi.

Bamba ve Zokora'nın dönüşüne oldukça sevinen Tolunay Kafkas maç öncesinde iki oyuncuya güvendiğini ve savunmadaki sıkıntıyı bu ikiliyle çözeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler