'Bamba tamam biri daha var'

Trabzonspor 2. başkanı Necmettin Aytekin, açıklamalarda bulundu. Aytekin, "Bamba'nın tatil dönüşü sonrası resmi sözleşmeye imza atacağını belirterek, "Bu konuda her hangi bir pürüz yok. Panik yok" dedi. BAMBA HARİÇ BİR SAVUNMACI DAHABamba'nın dışında bir

'Bamba tamam biri daha var'

Trabzonspor 2. başkanı Necmettin Aytekin, açıklamalarda bulundu.

 

Aytekin, "Bamba'nın tatil dönüşü sonrası resmi sözleşmeye imza atacağını belirterek, "Bu konuda her hangi bir pürüz yok. Panik yok" dedi.

 

BAMBA HARİÇ BİR SAVUNMACI DAHA

Bamba'nın dışında bir merkez savunma oyuncusu daha alacaklarını ifade eden Aytekin, "1 Temmuz'da takımımız toplanacak. 4 Temmuz'da Hollanda'da ilk etap kampı yapılacak. Sonrasında Almanya'da bir kamp daha olacak. 

 

Hedefimiz 1 Temmuz'a kadar bütün transferleri bitirmektir.  Tüm futbolcularımızın hazırlık kampına katılması hedefimizdir" diye konuştu. 

 

UMUT BULUT, GALATASARAY'IN KARARIDIR, BİZ BU KONUDA YORUM YAPMAYIZ

Umut Bulut'un Galatasaray'a transferi konusunda yorum yapmayacağını belirten 2. Başkan Aytekin, "Bu başka bir kulübün iç işidir. Biz bu konuda yorum yapmayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler