Bamba resmen Trabzon'un

Trabzonspor'un İngiltere'nin Leichester City takımından transfer ederek renklerine kattığı Fildişi Sahilli oyuncu Souleman (Sol) Bamba, resmi sözleşmeye imza atıyor. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen resmi imza töreniyle beraber kendi

Bamba resmen  Trabzon'un

Trabzonspor'un İngiltere'nin Leichester City takımından transfer ederek renklerine kattığı Fildişi Sahilli oyuncu Souleman (Sol) Bamba, resmi sözleşmeye imza atıyor.

 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen resmi imza töreniyle beraber kendisini Trabzonspor'a bağlayacak olan 5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Bamba, biraz sonra salona gelecek ve basının karşısında sözleşmesini imzalayacak.

 

Basın mensupları imza töreninin gerçekleşeceği salonda Bamba ve Trabzonspor yöneticilerini bekliyor.

 

Trabzonspor’un yeni transferi yıldız oyuncu Sol Bamba Trabzonspor yöneticisi Emin Kahraman ile birlikte imza töreninde

 

Yeni Transfer Sol Bamba’nın Trabzonspor’daki forma numarası ‘6’

 

Sol Bamba Trabzonspor ile beş yıllık imza attı

 

İmza Töreninden kareler

 

Sol Bamba'nın TS forması ile ilk resimleri 

 

Sol Bamba Trabzonspor'un müzesinde - FOTO KARELER

İngiltedede düzenli bir şekilde futbol oynayan iyi bir futbolcuyu transfer ettiğimiz için mutluyuz. ülkemizde ön plana çıkan sporcuları kadromuza katıp onları yeni yıldızlar hal,nde getirmek istiyoruz. Herzaman bir söz vardır gelen gideni aratrır fakat biz bamba ile birlikte bunu yaşamayacağımızı düşünüyoruz. inşallah bamba bize çok faydalı olacak

Bamba türkçe konuşarak Burada olmaktan çok mutluyum umarın yakında sizinle türkçe konuşurum dedi.

 

Burada yapmam gereken çok şey var bunları yaptıktan sonra milli takımı da düşüneceğim.  Yakın çevremdeki insanlara sorduğumda zokoranında burda olması benim gelmem için çok büyük bir referans oldu. istanbul külüplerine karşı yaptığı mücadeleyi çok takdir ediyorum bende bu mücadelede elimden geleni yapmak için çabalayacağım.

 

50 yılında büyük hedeflere oynayan bir takımda oynayacağım için heyecanlıyım.

 

Kandi oyuncu özelliklerim ile ilgili konuşmak istemiyorum bu konuyu zaman la hepbirlikte göreceğiz. genç oyuncular için tecrübelerimi onlara aktarmaya çalışacağım. bu ligde oynayan vatandaşlarımdan buranın özellikle çok sert bir lig olduğunu öğrendim buna hazırlıklıtyım çok fazla şaşıracağımı düşünüyorum.

 

Zokora ile emrenin yaşadığı olayla ilgili konuşmak istemiyorum. zokora çok büyük bir oyuncu kendisi bazı şeyleri kanıtlamış emre içinde konuşmam doğru olmaz. 

 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor