Bamba : "Kısa sürede alıştım"

 Trabzonspor'un Fildişi Sahilili oyuncusu Bamba takıma kısa sürede alıştığını ve uyum sorununu çözdüğünü söyledi. Bamba, Türkiye liginin zorlu olduğunu söyleyerek, "Trabzonspor'da arkadaşlık ortamı çok iyi. Kısa sürede alıştım diyebilirim. Takım içersisin

Bamba : "Kısa sürede alıştım"

 

Trabzonspor'un Fildişi Sahilili oyuncusu Bamba takıma kısa sürede alıştığını ve uyum sorununu çözdüğünü söyledi. Bamba, Türkiye liginin zorlu olduğunu söyleyerek, "Trabzonspor'da arkadaşlık ortamı çok iyi. Kısa sürede alıştım diyebilirim. Takım içersisindeki yardımlaşma ve arkadaşlık ortamı mükemmel. Bu benim daha erken kaynaşmamı sağladı. Türkiye ligi öyle basite alınacak bir lig değil. Zorluk derecesi yüksek bir lig" dedi. Saha içerisindeki en belirgin özelliğinin agresif yapısı olduğunu söyleyen Bamba, "Forvet oyuncularına nefes aldırmam. Yapışkan olarak mı değerlendirirsiniz yoksa kene mi dersiniz bilmem. Sorumluluk aldığım oyuncuya nefes aldırmam. Yapışır onu rahatsız ederim. Karşımda oynayan ofans oyuncunun işi kolay olmaz" diyerek rakip forvetlere sezon başlamadan gözdağı verdi. 

 

"Zokora benim için büyük avantaj"


Zokora'nın Trabzonspor'da olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu söyleyen Souleymane Bamba, "Didier ile sürekli konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Bu saha içinde ve saha dışında da devam ediyor. Biz Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da beraber futbol oynadık. Bu nedenle birbirimizi iyi tanıyan insanlarız. Bu benim Trabzonspor'a erken uyum sağlamamda çok önemli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor