Balo: Ben bu gecelerin adamıyım

EURO2012'de finalin son bileti de sahibini buldu. İspanya'nın Portekiz'i yenip finale yükselmesinin ardından ikinci finalisti belirlemek üzere Almanya ve İtalya karşı karşıya geldi.Yüksek bir tempoda geçen maçın sonunda gülen taraf 2-1'lik sonuçla İtalya

Balo: Ben bu gecelerin adamıyım

EURO2012'de finalin son bileti de sahibini buldu.

 

İspanya'nın Portekiz'i yenip finale yükselmesinin ardından ikinci finalisti belirlemek üzere Almanya ve İtalya karşı karşıya geldi.

Yüksek bir tempoda geçen maçın sonunda gülen taraf 2-1'lik sonuçla İtalya oldu.

 

Gök Mavililerin gollerini 20. ve 36. dakikalarda Mario Balotelli kaydetti. Almanya'nın tek sayısına ise 90. dakikada penaltıdan Mesut Özil imza attı.

 

Bu sonuçla EURO2012 finalinde 1 Temmuz akşamı İspanya ve İtalya kapışacak.

 

Almanya: 1 - İtalya: 2 

Stat: Ulusal Stadyum (Varşova)

Hakemler: Stephane Lannoy, Frederic Cano, Michael Annonier (Fransa)

Almanya: Neuer, Boateng (Dk. 71 Müller), Hummels, Badstuber, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Mesut Özil, Kroos, Podolski (Dk. 46 Reus), Gomez (Dk. 46 Klose) 

İtalya: Buffon, Chiellini, Barzagli, Bonucci, Balzaretti, Pirlo, De Rossi, Montolivo (Dk. 64 Motta), Marchisio, Balotelli (Dk. 70 Di Natale, Cassano (Dk. 58 Diamanti) 

Goller: Dk. 20 ve 36 Balotelli (İtalya), Dk. 90+2 (penaltıdan) Mesut Özil (Almanya) 

Sarı kartlar: Dk. 37 Balotelli, Dk. 61 Bonucci, Dk. 84 De Rossi, Dk. 89 Motta (İtalya), Dk. 90+4 Hummels (Almanya)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor