Balaban yeniden Aday

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD)Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban Trabzon TÜFAD’ın Mayıs ayı içersinde yapacağı genel kurulu öncesi bir açıklama yaptı2004 yılından beri TÜFAD Trabzon Şube başkanlığını yürüten mevcut başkan Nurettin Balaban 3

Balaban yeniden Aday

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD)Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban Trabzon TÜFAD’ın Mayıs ayı içersinde yapacağı genel kurulu öncesi bir açıklama yaptı

2004 yılından beri TÜFAD Trabzon Şube başkanlığını yürüten mevcut başkan Nurettin Balaban 3 yılda bir mayıs ayı içersinde yapılan TÜFAD genel kurulunda yeniden aday olacağına açıkladı. Balaban’ın bu seçimde ciddi rakipleri olması beklenirken TÜFAD7daki seçimler antrenör çamıasına hareketli saatler yaşatacak,.Mevcut başkan Balaban yaptığı yazılı açıklamada ifadelere yer verdi.

Son günlerde bazı antrenör arkadaşlarımın mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulu için aday olacaklarını görüşme yaptıkları üye arkadaşlarımızdan duymaktayız.

 Bu arkadaşlarımızın aday olması derneğimiz adına sevindirici olduğunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim.

Bu güne kadar üye antrenör arkadaşlarımızın mevcut haklarını korumak ve onlara yeni haklar aramanın dışında, gerek fiziki mekan, gerek temsil, gerek eğitim alanında katkıda bulunmaya çalıştık.

TÜFAD’ın n geleceği açısından Ankara’da aylardır üzerinde çalıştığımız tapusu kendine ait TÜFAD Trabzon şubemizin dernek bütçesine her ay “düzenli gelir getirecek” bünyesinde TÜFAD futbol okulu, Trabzon’da ilk sentetik yüzeyli çim sahası bulunacak olan  “TÜFAD Trabzon şubesi eğitim ve sosyal tesislerini”  inşa edebilmenin uğraşı içindeyiz.

 Ancak; şahsımla ilgili Nurettin Balaban mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağım şeklindeki dedikoduya dayalı haberlerin  hangi amaca yönelik olarak ortaya atıldığını ise anlamış değilim. Eğer bir gün bu görevden yorulur veya heyecanımı kaybettiğimi hissettiğim anda bu görevi  bırakmasını bilirim.

 2004 yılında bu göreve aday olurken kime gidip danışmış ve bu görev için projelerimi anlatıp destek istemiş isem yine onlara sorup  affımı isteyip teşekkür ettikten sonra bırakırım.

Daha yapmamız gereken çok işimiz var. Bu nedenle; Nurettin Balaban olarak mayıs ayına kadar yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz Kongre zamanı geldiğinde yeniden aday olacağım. Genel kurul üyeleri takdir eder beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bu göreve tekrar layık görür iseler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor