Bakın neler yapmışlar

Türkiye, "şike davası"nın ilk duruşması için gün sayarken, şimdi de hararetli bir "şike polemiği" yaşanmaya başlandı.G.Saray  ile Beşiktaş kulübü yöneticileri  şike konusunda karşılıklı olarak birbirlerini suçlamalaya devam ediyor. Taraflar konuştukça 28

Bakın neler yapmışlar

Türkiye, "şike davası"nın ilk duruşması için gün sayarken, şimdi de hararetli bir "şike polemiği" yaşanmaya başlandı.

G.Saray  ile Beşiktaş kulübü yöneticileri  şike konusunda karşılıklı olarak birbirlerini suçlamalaya devam ediyor. 

Taraflar konuştukça 28 yıldır şampiyon olamayan Trabzonspor’un ne gibi çirkin tezgahlara kurlan edildiği  de ortaya çıkmaya başladı.
Her türlü çirkin tezgahı fütürsuzca yapan İstanbul takımları menfaatler çakışındca birbirlerinin kirli çamaşarlırıhıda ortaya dökmeye başladı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda 8-0'lık A.Gücü-G.Saray maçını hatırlatmasının ardından, eski yönetici Celal Kolot'un da "Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi. Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını çaldılar" demesi iki kulüp arasındaki gerilimi artırdı.

G.Saray'ın eski başkanlarından Alp Yalman, Kolot'a verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı: "Bu sözleri kuyruk acıları olanlar söyler. Kolot ne dediğini bilmiyor. Sürekli A.Gücü'nü 8-0 yendiğimizi hatırlatanlar, Beşiktaş'ın aynı takıma kaç fark attığına baksın. Gençlik yıllarında şampiyonluklarının çalındığını söylediğine göre kendisi herhalde bayağı yaşlanmış. Biz temiziz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor